Referenties

culture-at-work-opdrachtgevers

De medewerkers waren uitermate content over de inhoud en de wijze waarop Jacqueline de training [elkaar aanspreken op een positieve manier] heeft gegeven. Zij heeft zich laten kennen als een creatieve, inspirerende trainer, die zich goed inleeft in de ervaringen van de medewerkers. Ze is flexibel en deskundig. Een aanrader voor elke organisatie die een 'cultuurverandering' wil bewerkstelligen.

NB: 165 deelnemers gaven voor de training gemiddeld een 3,85 op schaal van 1-5, voor de trainster 4,40

Ronald Visser
Directeur Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid

Jacqueline heeft mij en mijn team begeleid bij de totstandkoming van ons Dienstencentrum. Daar heeft zij een zeer waardevolle bijdrage aan zowel de ontwikkeling van mij persoonlijk als van het team. Door haar antropologische achtergrond kijkt zij naar het team als systeem en ieders rol daarin. Met humor en liefde prikkelt zij, geeft inzicht, reflecteert en grijpt ze je ook af en toe bij de kladden. Daarmee heeft zij ons echt een stevige stap verder geholpen. Jacqueline werkt met passie en kennis van zaken. De bijeenkomsten met haar waren altijd positief spannend, afwisselend en zinvol. Een aanrader!

Paul van Doorn
Directeur dienstencentrum Hogeschool Utrecht

Jacqueline Franssens is een getalenteerde, doelgerichte adviseur die niet zo nodig op de voorgrond hoeft te staan. Een betrokken adviseur met een heldere kijk op zaken en adviezen waar organisaties mee verder kunnen! Een sparring partner voor directieleden die out of the box kan denken, met een bewezen toegevoegde waarde (c.v.) die op basis van deskundigheid, ervaring en intuïtie helpt om in een gedeelde regie de samenwerking en effectiviteit van organisaties te vergroten.

Arend-Jan van Essen
Management Coach

Jacqueline brings an amazing energy, dedication, empathy and competence. She sees what needs to be done, she makes things possible. Thanks Jacqueline!

Ursula Brinkmann
Directeur IBI / voorzitter Sietar NL

Jacqueline straalt positieve energie uit. Dit was het eerste dat me aan haar opviel bij kennismaking. Naast dat ze zelf aanwezig is, nodigt ze mensen uit zich op hun gemak te voelen en zich te openen. Als dagvoorzitter weet ze voor een grote zaal de juiste toon te zetten. Als deelnemer voelde ik me door haar aangesproken. Mooi vond ik hoe ze een persoonlijk verhaal naturel en to the point in het geheel invlocht. Door haar persoonlijkheid was de sfeer geboeid, gefocust én luchtig. Dit ondanks een erg vol programma met serieuze inhoud. Voor mij is zij iemand met mooie, samenbindende kwaliteiten om een (grote) groep goed door een dag te loodsen.

Alize Roos
In between Counseling

I love working with Jacqueline, she is an inspriration to all of us. Her attitude is subservant which has a very positive effect on the whole board and in fact on the whole atmophere of Sietar NL. She puts 'things' in perpective and has nice humor as cherry on the cake. Anyone who works with her will enjoy being with this professional person, for whom professionalism is normal and who's personality is totaly commited to what she is doing. You are lucky you found her! 🙂

Yvonne Verhoeff
OdaT.nl, interculturele communicatie

Het afgelopen jaar heb ik kennisgemaakt met de ‘wereld van leidinggeven’, een wereld die groter bleek dan ik had gedacht, maar ook een wereld die ik erg mooi blijk te vinden! Jacqueline was een goede gids voor mij, die liet me zien dat er méér is dan alleen inhoud, dat het niet alleen gaat om ‘hoofd’ maar ook om ‘buik’ en dat confronteren heel veel oplevert.

Danielle
Leidinggevende beleidsafdeling

Jacqueline is een interessant persoon, van veel markten thuis, geïnspireerd en betrokken bij waar je op dat moment mee bezig bent. Daarnaast is zij in staat om anderen te inspireren hun beste beentje voor te zetten. No-nonsens, humorvol, een mooi mens en goede coach.

Jeanette
P&O adviseur lokale overheid
  • Her guidance was pleasant and effective.
  • She had the right balance, strong when needed, soft when appropriate.
  • Good feeling about energy of the group; confidence in delivery, reassurance.
Deelnemers verschillende team-dagen
  • Het beste van de training was de manier waarop de training gegeven werd, en het ontdekken hoe andere mensen zijn.
  • De trainster zorgde voor een open sfeer. Er was ruimte voor discussie en eigen inbreng, en er werd op tijd afgekapt.
  • Zaken die meestal niet expliciet worden uitgesproken, werden nu wel belicht.
Deelnemers verschillende trainingen soft skills

jacqueline-franssens-organisatie-antropoloog-199x240Geïnteresseerd? Neem contact op!

Maakt het bovenstaande u nieuwsgierig? En wilt u weten wat Culture at Work voor u kan betekenen?   Neem dan contact op met Jacqueline Franssens.

Neem contact op!